Nejnovější recenze ze sekce Mezikusy pračka - sušička
- Praktický výsuv
ONLINESHOP.CZ
- Hrozně malé obrázky u návodu.
- originál
- praktický pomocník
- Skvěle pasuje
- Velká nosnost
+++++++
- Pěkné, masivní provedení...
Spokojenost, kvalita výborná.
- předsavuje to, co jsem potřeboval
- Je dodán už sestavený
- Dělá co má
Mezikus nebyl použit
Pasuje dobře
super
- OK
- návod k instalaci v některých místech není úplně srozumitelný
- Designové zpracování mezikusu je perfektní. Mezikus vypadá jako by byl z kovu.
- Ikdyž mám pračku a sušičku bílou, černý mezikus pasuje k černým dvířkům skvěle.
- Instalace mezikusu je jednoduchá bez popruhů a nebo upevnění ke zdi.
- Poctivý, masivní kus plastu.
- Praktická výsuvná polička pro odkládání prádla.
- Cena mezikusu je velmi vysoká. Ale jediná možnost bez opásání jako u univerzálních mezikusů.
Nutný komponent když chcete dát sušičku na pračku
ONLINESHOP.CZ
Hodně špatný pocit z celkové koupě. Problémy již od samého začátku objednání na eshopu. Neinformovanost zákazníka o stavu zásilky , na Infolince omluvy, výmluvy atd. Místo doručení v pátek 31.3 doručeno až 1.4. tím pádem člověk přijde o možnost Vámi avizovaného Cashbacku 500,-. Řešeno v neděli 2.4. na pobočce velmi zajímavým způsobem protože paní Vedoucí si myslí že je zákazník zloděj a příšel si jen tak pro 500,- na pobočku. a to mi ještě sdelila že si to musím s formou Candy vyřídit sám . Nikoliv Vážení , já jsem kupoval zboží u Vaší firmy tudíž to budu řešit s Vaší firmou, Vy si to potom vyřešte s třetí stranou. Prý máte důkaz že to bylo v akci CASHBACK ? jakože foto snímek stránky v eshopu? na to jí říkám že já nejsem vůbec povinný si cokoliv fotit natož někde něco dokladovat.Nakonec milostivě vyplaceno 500,- přes pokladnu ale člověk se cítí trapně jako kdyby po Vás chtěl něco mimořádného a ne to na co má dle Vaší akce nárok.Celkový dojem velmi špatný Eelectroworld by si měl uvědomit koho má na postech vedoucích pracovníků a kdo je v přímém kontaktu se zákazníkem. Pravidelné školení komunikace se zákazníkem by nebylo na škodu. Já jako spotřebitel jse ten kdo své peníze za zboží utratí a záleží také na způsobu fungování obchodu a chování se personálu k zákazníkům Celkové resume příště půjdu své peníze utratit ke konkurenci a svým blízkým a přátelům toto doporučím také, aby si ušetřili tyto nepříjemnosti.
Funguje přesně, jak má.
spokojenost
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »