Nejnovější recenze ze sekce Mezikusy pračka - sušička
Zatím máme krátce ale dobře sedí na pračcce.
Kdybych tušil, že to stáhnu original od nich popruhem za 17 stovek, ani bych o to nezavadil a vyrobil bych si vlastní za stovku.
Super funkční
S výrobkem jsme spokojeni, funguje tak, jak má.
Jednoduchá montáž.
super věc
- je promyšlený, vhodný pro dvě hloubky sušičky (60 a 54cm)
- stabilní a pevný, dobře fixovaný na pračku a dobře drží sušičku
- praktická polička
- není zcela jasné, jak přesně jej na pračku umístit (jak moc má přečnívat přes čelo pračky) - rada: když vysunete šuplík mezikusu, měla by hrana mezikusu (bez šuplíku) lícovat s horní hranou pračky. I tak sušička po instalaci pračku poněkud přečnívá (asi 1cm), ale podle celkové konstrukce bych ten mezikus víc dozadu nedávala. Šuplík by mohl drhnout a možná by se i mírně narušila stabilita celé konstrukce, protože zadní nožky sušičky nestojí nad vlastním tělem pračky, ale za ním (nad deskou pračky). (Pračka i sušička mají 60cm celkovou hloubku, ale konstrukčně je vlastní tělo pračky užší)
- sice postavení sušičky na pračku velice ušetří místo, ale nikde se nedozvíte, že mezikus Vás donutí posunout pračku dále od stěny, než byste to udělali bez něj - asi o 5 cm, což by pro někoho mohlo být třeba zásadní například kvůli otevírání dveří atp. Přičte-li se fakt, že sušička poněkud přečnívá pračku, je pak ode zdi zabráno boční hranou pračky minimálně 63cm (s dvířky 66) a boční hranou sušičky 64,5cm (s dvířky 67,5)
Celkově jsem s mezikusem velice spokojena a bez něj bych se sušičku na pračku poněkud obávala umístit. I při vodorovném vyvážení přece jen dochází k vibracím a pohybu a když se spustí oba spotřebiče současně, celý systém se v určitých chvílích i s mezikusem poněkud kymácí (při nevyváženosti prádla v bubnu). Bez mezikusu bych se obávala nežádoucího pohybu sušičky po pračce, případně toho, že sušička zadními nožkami by stála pouze na horní desce pračky a ne stabilněji nad jejím tělem, což mezikus zpevňuje a fixuje. Polička je také velice šikovná, pomáhá při vyprazdňování sušičky a člověk se nemusí ohýbat. Vřele doporučuji i přes výhrady, které jsou z mé strany spíše podnětem, na co si dát pozor, než že by šlo o vadu.
DOPORUČUJI
- univerzální, polička i sušáček
Protože bydlím v bytě a ne v rodiném domku, potřebuji šetřit s místem a mezikus s výsuvným stolkem byl dobrým řešením. Jsem velmi spokojen s tímto výrobkem. Přesně splnil podmínky, které jsem chtěl. Perfektně sedí, snadná instalace a dobře to vypadá. Prádlo rovnou na stolku skládám, i když to není bůhvíjak velká plocha, ale s trochou zručnosti je dostačující.
Vše sedí přesně jak má, vypadá to dobře. Prádlo rovnou při vyndání ze sušičky skládám na stolku. Za mě super spokojenost
- výsuvné - nosnost až 20 kg
- jednoduchá montáž
- snadná montáž
- ušetří místo
- praktický k odkládání
- použili jsme pro spojení pračky AEG se sušičkou BOSCH
- jednoduchá montáž
- velká plocha výsuvu
- zatím se jeví jako pevný a kvalitní
- se sušičkou i pračkou pěkně rozměrově lícuje
Zatím veliká spokojenost.
nenašla jsem
- jednoduchá instalace
- vysoká cena
- perfektně sedí.
- Jednoduché složení i pro laika
- Výsuvný panel. Po dosušení oblečení v sušičce mohu na panelu poskládat suché prádlo přímo v prádelny.
Rychlá montáž a nemusíte se ohýbat při manipulaci s prádlem.
Zobrazuji 401 - 420 ze 500 recenzí « Předchozí 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Další »